Hívás most: +36 70 363 0447
-15%
Érdekel a termék, keresse Zsoltot: +36 70 363 0447
Érdekel a termék, keresse Adrit: +36 70 427 7077

Prémium világos valódi bőr ápoló és tisztító készlet // Light Color Leather Care Kit

Beszerzés alatt

Eredeti ár: 14 990 Ft.
Kedvezményes ár: 12 790 Ft.
Egy tubus:
125 ml Color Transfer Remover (színátviteli eltávolító)
Egy tubus::
225 ml Leather Cleaner (bőrtisztító)
Egy tubus:::
225 ml Leather Barrier (bőrvédő)
Egy darab:
puha törlőkendő
Kettő darab:
tisztító szivacs
Akciós ára:
12.790.- Ft

Vásárlás feltételei:

1.) Az üzletünkben személyesen átutalás után azonnal átveheti a terméket.
2.) Emailen vagy telefonon felvesszük a rendelését, majd a kiválasztott terméket az átutálas után GLS futárszolgálattal a vevő terhére kiszállíttatjuk.

A Light Color Leather Care Kit egy világos színű bőrápoló minden típusú bőrüléshez (bútorok, autók), ruházathoz, kiegészítőkhöz, stb. alkalmas. Ne használja nubukra és velúr bőrökhöz!

1. A Color Transfer Remover egy speciális természetes színátviteli eltávolító tisztítószer, amely megakadályozza hogy bármilyen más anyagról például a kék farmerről az anyag festéke megtapadhasson a bőr felületén. Kifejezetten fehér és világos színű bőrökhöz lett kifejlesztve.

2. A Leather Cleaner használható a szennyeződések és a legtöbb folt hatékony eltávolításához. Általános ételek és italok. A színátviteli eltávolítónak a színátvitel eltávolítása után történő teljes eltávolításához kell használni!

3. A Leather Barrier csökkenti a jövőbeni színátadás valószínűségét a bőrön. A bőrgátló ugyanúgy fog működni, mint a védőkrém, de további védőréteget ad a bőr felületének, amelyet kifejezetten a festékátadás megakadályozására terveztek.

További hasonló termékek